Allergi mot pollen

Akupunktur enligt kinesisk medicin hjälper mot allergi. Genom att stärka kroppen och balansera energiflödet så kommer man kunna lindra allergin eller helt få bort den. Det bästa är att starta innan allergisäsongen börjar, även om motivationen inte är så stor just då, men då kommer man att få en lindrigare allergisäsong med mindre medicinering. Man kan även börja mitt i säsongen för att lindra besvären. Med hjälp av akupunktur enligt kinesisk medicin hjälper man kroppen att försvara sig mot invasionen av pollen och inte överreagera med kliande och rinnande ögon och näsa.
Är du trött på att ha ett helt batteri hemma med läkemedel som ändå inte fullt ut hjälper, då ska du absolut prova akupunktur.

Tid: 45 minuter första besöket, om bara allergi-besvär ska behandlas räcker det med 30 minuter följande behandlingar.

Eksem & klåda

Akupunktur och medicinsk laser hjälper mot eksem och klåda. Under tiden nålarna sitter i så kan man behandla eksemet med laser.
Klåda kan vara kopplat till eksemet eller så har man bara klåda. Klådan kan vara diffus eller sitta på ett specifikt ställe. Akupunktur enligt kinesisk medicin balanserar energiflödet så att klådan försvinner.
Rekommenderat antal behandlingar eksem: 2 gånger i veckan i 2-3 veckor, sedan en gång per vecka för att sedan tunnas ut till färre och färre behandlingar tills besvären är borta.

Tid: 45 minuter första besöket, sedan kan 30 minuter räcka beroende på omfattningen av eksemet.

Krypningar i benen

Akupunktur enligt kinesisk medicin hjälper mot krypningar i benen. När man får balans på energiflödet brukar krypningarna upphöra. 

Tid: 45 minuter första besöket sedan 30 minuter för återbesök

Ödem & svullnad

Svullnad och ödem kan bero på många olika orsaker. Det kan alltid vara bra att utreda orsaken hos en läkare.

Om de inte hittar något fel och svullnaden kvarstår kan det hjälpa med Medicinsk laser och akupunktur i kombination. De två tillsammans sätter fart på de olika cirkulations-systemen i hela kroppen. När kroppen kommer i balans kan den lättare göra sig av med överflödig vätska.

Tid: 45 - 60 minuter