Människor kommer vanligen till mig för att de har ont någonstans i kroppen, är stressade eller bara vill koppla av.

När jag frågar de som kommer på behandling: 
Vad kan jag hjälpa dig med? -  så är det ofta värk i axlar, nacke och rygg. - Ja det kan jag hjälpa dig med.

Sedan kanske de säger: 

…och så har jag väldigt ont i höften eller axeln sedan 18 år men det är nog inget du kan hjälpa mig med och jag har varit hos så många och läkarna hittar inga fel - men jo det kan jag troligen hjälpa dig med och jag har hjälpt många med långvarig värk i höfter och axlar.

…eller; och sedan har jag en grym mensvärk eller pms, men det är ju inget du kan hjälpa mig med - men jo det kan jag!

…eller; och sedan har jag huvudvärk eller migrän sedan flera år och äter massor med tabletter så det kan du nog inte hjälpa mig med - men jo det har jag hjälpt många med!

…eller; och så har jag väldigt ont i denhär tummen, men det kan ju inte du hjälpa mig med - jo jag kan hjälpa dig med det eller göra det bättre!

…eller; ja och så har jag dethär kroniska hälseneproblemet men det går rätt bra nu och jag vilar ibland från träningen och då blir det bättre ett tag, men det är nog inget du kan hjälpa mig med - men jo det kan jag verkligen göra! 

…eller; så är jag väldigt stressad och kan inte sova och har sovit dåligt en längre tid, men jag har varit hos doktorn och de säger att det inte är något fel på mig, så det kan nog inte du hjälpa mig med - men jo det kan jag! Jag kan hjälpa dig en bit på vägen.

...eller; just det ja, jag har ju krypningar i benen också. Är det något du skulle kunna hjälpa mig med? - Ja akupunktur enligt kinesisk medicin  fungerar väldigt bra mot krypningar i benen. Det har jag hjälpt många att bli bättre med.

Att hjälpa människor bli bra från långvariga mer svårlösta besvär är fantastiskt och en stor utmaning. 

Så hur gör jag det?

Jo jag har vidareutbildat mig i två fantastiska hjälpmedel: akupunktur enligt kinesisk medicin samt medicinsk laser. Tillsammans med dem och massagen och en hel del erfarenhet jobbar jag för att avhjälpa alla de problem jag nämnde och många fler. Tillsammans blir det ett holistiskt behandlingssätt på varför besvär uppstår och hur man kan komma tillrätta med dem. Ibland skickar jag också vidare till andra personer i mitt nätverk när det jag gör inte räcker till.

Det är alltid roligt när kunder kommer tillbaka och besväret har blivit så mycket bättre. 

Under de olika behandlingsformerna kan du läsa vad de fungerar bra för.

Välkommen och väl mött!