Behandlingar för olika besvär

Människor kommer vanligen till mig för att de har ont någonstans eller känner sig spända eller stressade, har sömnbesvär eller andra besvär som kan vara svåra att sätta fingret på. Man kan ha ett nytt besvär eller ett gammalt sedan 10-tals år. Ibland vill man bara ha lite lugn och ro och tid för sig själv.

Jag använder mig av olika massagetekniker, akupunktur enligt kinesisk medicin, medicinsk laser samt koppning i mina behandlingar. Beroende på besvärets art använder jag antingen en, två eller alla behandlingsformerna.

Mitt mål är att du så snabbt som möjligt ska bli besvärsfri.

Antal behandlingar för att bli besvärsfri så snabbt som möjligt varierar från person till person. Alla är olika och har olika liv med olika typer av påfrestningar och behöver därför olika antal behandlingar.
Det är du som avgör när du tycker att du mår bra.
Jag kommer att rekommendera dig hur många behandlingar jag tror att du behöver utifrån min erfarenhet, för att du så snabbt som möjligt ska bli besvärsfri.

Ibland rekommenderar jag även behandlingar hos andra personer som jag tror kan hjälpa dig.

De metoder jag jobbar med har jag först själv fått behandling med för egna besvär och sedan utbildat mig i då jag fått bra hjälp och blivit besvärsfri.

Vi börjar alltid med att prata om vad du behöver hjälp med och utifrån det så bestäms behandlingen i samråd med dig.

En vanlig fråga: Jag har besvär med det här och det här, och haft det i många år, men då är det väl ingen idé att bara gå en gång?
Svar: Både ja och nej. Har man ett långvarigt besvär är det klart att kanske en behandling inte hjälper mot det långvariga besväret. Oftast behövs en behandlingsplan utformad just för dig och då ger det bra resultat. Men man vet aldrig och det kan ju vara skönt att bara ge sig själv lite egentid. Och en behandling är bättre än ingen. Då märker man dessutom om det är något som skulle kunna hjälpa dig att bli besvärsfri om du har möjlighet att gå flera gånger.

Akupunktur enligt kinesisk medicin Akupunktur enligt kinesisk medicin
Massage Massage
Medicinsk laser Medicinsk laser

Gravidmassage

Koppningsmassage Koppningsmassage